~Selamat Datang ke Dapur Eina & Family~






Terima Kasih Daun Keladi...

Friday, March 11, 2011

SEGMEN:ADA BERANI DIREVIEW???


Ape ke hal lak tiba2 ada picture katak hijau tu eh??depa-depa tangan lagi..comei la tuh eh..heheh,don't worry  katak..memang comei pun...ni katak educated punya nih....(apalak MamaEina bebel pasal katak ni eh)

Meh meh sini belake...dengar sini teman nak kabo nih...ada satu blog nih,kepunyaan adindaku yang baru saje Eina kenal di alam maya nih..asal kenal dari Kelab Blogger Encik Ben Ashaari..pastuh chat2 kat facebook..pastuh jadi tutor Eina untuk blog...hehehe...bukan calang2 orang nih...blog ni kepunyaan JUNKO EL HIDA...sekarang die tengah anjurkan segmen ADA BERANI DIREVIEW??


Adoyaiii..tengok tajuk pun dah seram nih..tapi demi memeriahkan majlis orang kata..akak sahut lah cabaran Junko ni ye dik...ko review lah camne pun blog akak nih..aku pejam mata je lah menerima...hehehe....harap2 review yg baik2...kalau ada cacat cela pun nak wat camne kan..kite rasa blog kita nih da ok dah...tapi pada kaca mata orang lain kita x tau kan...

Syarat2 segmen beliau adalah:-

a)BUAT SATU ENTRY DENGAN TAJUK SEPERTI DI ATAS

b)LETAK HEADER SEPERTI DI ATAS

c)KENAPA KALIAN MINAT UNTUK REVIEW BLOG KALIAN
Hah,ni memang soalan maut nih...takut makcik nak jawab..hehehe..jawapan akak ialah saja suka2 n untuk  memeriahkan majlis n nak tau jugak pendapat yang lain mengenai blog akak nih..asyik dapat comment yang manis2 jek..kang kencing manis lak aku..hehehe..cuba bagi yang pahit2 n masam2 sikit...saja nak balance...hihihihi...jawab Junko..jawab..matilah sekali ni kena komen kaw kaw punya...

d) PENDAPAT KALIAN MENGENAI BLOG MELAYU FRUSTASI
Hihihi...ni suka nih...bukan nak kutuk nih..puji melabung tinggi nih...blog Junko bagus,cantik,banyak info n senang nak upload...cuma satu benda yg agak mengganggu mata akak kalau ke sana..katak yg cakap Yoo kat tepi sebelah kanan tuh..asyik mengikut je org keatas die keatas..orang ke bawah die ke bawah...hihihi(gurau je wehhh)..blog awak memang best..x tipu nih...

e)HANTARKAN LINK KE BAHAGIAN KOMEN BLOG MELAYU FRUSTASI
  Sape2 yang nak join n berani untuk direview meh sama2 kita join kat sini...

3 comments:

Nieza said...

uishhh terkejut sat tgk katak hijau tu...hehehe

Nieza said...

uishhh terkejut sat tgk katak hijau tu...hehehe

eina said...

nieza:hahaha..akak terkejut eh...ntah siap depa2 tangan lagi tuh...