~Selamat Datang ke Dapur Eina & Family~






Terima Kasih Daun Keladi...

Thursday, February 17, 2011

SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU : 100 FOLLOWER KE BAWAH

Muahaha....pesal aku gelak nih???kawan2..tau x..En Ben otai kite tuh tengah buat segmen baru untuk blogger baru cam makcik ni...tajuk segmen baru die tu..SEGMEN KHAS UNTUK BLOGGER BARU:100 FOLLOWER KE BAWAH...best2...jom join ramai2..tarikh tutup sampai malam ni je ok...

pstt..En Ben..cakoi tadak aa...mee kari nak??


Sape2 yang nak join segmen ni..sile klik kat sini ok...jom jom kite join ramai2...tq ye En Ben coz sudi wat segmen untuk blogger2 baru ni..kite sukaa laaaaaaaaaaa......

5 comments:

Deliah's Deli said...

assalam iena..baguih tul segmen nih..join cepat sape2 yg bminat :)))

kiter dh bt lompang tu..mmg sedap!!..anak2 suka,mak laaaagi suke :) nmpaknyer kena bt lagi hujung minggu nih..tkasih kongsi resepi yg sedap..:)

lompng tu blm bt posting lg sbb lately kiter mmg sibuk sgt2..:((

eina said...

waalaikummussalam Del :)tadi pun sbb blogwalking je..kalau x terlepas pandang gak segmen ni..ekeke

Del dah buat lompang tu??sedap kan...ekeke...buat pun senang,masuk mulut lagi senang..ekeke

Hazmin said...

hye
salam perkenalan dari Hazmin
saya blogger baru nak belajar
selamat berblogging

BLOG HAZMIN

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan dari laman blog abg ben ashaari.. saya follow blog awak ek... mai la singgah dan follow blog saya yer.. ok thanks..

eina said...

hazmin : tq singgah sini..nti singgah lagi ye...

awangku johan : salam perkenalan..i follow u too...