~Selamat Datang ke Dapur Eina & Family~






Terima Kasih Daun Keladi...

Saturday, June 25, 2011

WARNA-WARNI SUKAN SK SERI KUNDANG 2011

Assalamualaikum..sorry lah ye..entry masak2 xde buat sementara waktu..bukan x masak,tapi masak yangsimple2 sangat cam goreng telur,goreng nasi...muahaha...tuan tanah busy campur MALAS sikit 2-3 hari nih..hari ni pulak 1 hari suntuk kat sek Along..ada hari sukan...bangga sangat sebab along jadi komander untuk pasukan PERKASA....nampak die dok berbaris tadi,rasa terharu je..ye lah kan..kita sebagai mak,mesti bangga x kira apa pun pencapaian anak kita kan...

Jom lah layan picture2 yang sempat snap tadi...penat wehhh..hari ni panas sangat...

Along merangkap komander pasukan PERKASA

Along & Alang (gelaran baru untuk adik)

Tengah bagi command sempat lagi tengok camera

Alang yang xde gigi sebuk kutip belon

Angah senyum terpaksa sebab baru lepas kena gigit semut (dia terpijak sarang semut)

Sorang Armor Hero,sorang Kamen Rider

Mama & Alang

4 comments:

Amie said...

ala..la la la....comelnya hero2 mamaeina...

izahdaut said...

hamboii 3 hero..betul tu.. 3 hero tu pun mcm2 la lagi karenahnye ye.. adehh tak dapat dibayangkan

Nieza said...

comelnya tgk anak-anak ina..semoga membesar menjadi anak yg baik:)

eina said...

Amie: tq kak amie...

izah: tu lah psl kak..selalu nak pengsan je mama die nih...

nieza: tq kak..insyaallah...