~Selamat Datang ke Dapur Eina & Family~






Terima Kasih Daun Keladi...

Saturday, December 3, 2011

MUHAMMAD ARFA LUTFILLAH

AAssalamualaikum....wahh rindunya kat kwn2 blogger..sorry sangat2,lama bebenor x mengupdate blog ini..tiada kesempatan n ada je rintangan....

Alhamdulillah, MamaEina dah selamat bersalin pada 17/11/11 @ 5.24am,baby boy 3.34kg...now baby dah 16 days of life...baby sihat cuma doctor sahkan dia kena prolonged jaundice....sedih bila anak kena cucuk sana sini..bengkak kaki tangan...lebam2 semua ada...x tau sebab apa,tp dah refer specialist..now tunggu report untuk blood investigation jer....hopefully xde bad news yang akan kami terima dari paed clinic...

Buat tatapan rakan2 blogger...eina introduce hero eina yang ke 4...MUHAMMAD ARFA LUTFILLAH BIN MUHAMMAD KHAIRUL ZAMAN....







11 comments:

Nieza said...

Assalam Eina, apa khabar? tahniah yer..baby comel sgt..nama pun sedap.semoga anak dan ibu sihat yer..take care:)

Amie said...

Tahniah Mamaeina, dapat baby boy ke4, bertambah umat Muhammad,
sabarlah ye....insya-allah si comel akan sihat seperti biasa...cantik namanya, mudah2an akan jadi anak yang soleh.

eina said...

nieza: waalaikummussalam my laling...alhamdulillah chat..lama x dgr khabar kan...tq 4 the wishes...

amie: tq n amin...

Yana Shaiful said...

Salam Eina..ptt ler lama menyepi..baby dh kuar rupanya..tahniah..InsyaAllah baby akn sihat..suka namanya..;=)

eina said...

yana: waalaikummussalam yana....tq yana..dah kuar dah bby tp kena jaundice...

Ayu said...

Assalam eina,
congrats on your new arrival..
akak baru perasan ni...hero ke 4 ya..
insyaallah sihatlah nanti tu..

ady said...

as-salam eina

apa khabar eina? tahniah untuk eina dapat baby boy.. cute lah baby tu..

eina said...

ady: tq ady...eina alhamdulillah sihat je...

ayu: tq kak ayu

anymz said...

padan lah sepi. dapat baby baru ya eina?..tahniah ya..

izahdaut said...

oo cumilnya... tahniah eina. dan selamat berpantang.. memang kesian anak2 duk bawah lampu biru tu. ingat dulu anak ke2, kena masuk spital jaundis,kesian je duk bawah lampu biru tu.apa pun tahniah ye dan semoga baby terus bertambah2 sihat

eina said...

anymz:kak anymz...tq ye

izahdaut: tq kak izah