~Selamat Datang ke Dapur Eina & Family~






Terima Kasih Daun Keladi...

Thursday, April 21, 2011

AWARD DARI NOORSAFONE....

Assalamualaikum n good morning!!!
Lamanya x sapu habuk kat sini...sian pulak pada yang sudi singgah..mintak maaf bebanyak ye...tuan tanah x berapa sihat...semalam satu hari x bangun..hari ni alhamdulillah boleh makan dah sikit2...ada la tenaga sikit kan...

Bukak je pintu,nampak satu award dari blog STORY OF MAMA milik kak NOORSAFONE...time kasih ye kak sebab menghargai kami sebagai followers akak...



Tqvm  kak noor..moga persahabatan kita di alam maya akan berterusan hingga akhir hayat n moga dapat bertemu di alam nyata nanti..insyaallah...

Kepada kawan2 yang sudi singgah sini...jutaan terima kasih buat anda semua....sorry sebab Eina x sempat nak berkunjung balas..Insyaallah..jika ada kesempatan n dipanjangkan umur,Eina akan duduk melanguk lagi kat dapur2 anda semua..hahaha..hingga ketemu lagi ye....

4 comments:

noorsafone said...

Thank you Eina...sudi gantung award tu...semoga persahabatan alam maya kita berkekalan hendaknya...

Deliah's Deli said...

iena...apa kabar? ina sihat hrpnya..n take care ya..slmt hr ibu iena..:)

eina said...

kak noor: welcome..insyaallah perkenalan n persahabatan kita akan berkekalan....

deliah: alhamdulillah semakin sihat dah ni Del..rindu nak berblog semula...hepy mother's day to u too dear

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan... blog menarik, senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com